Sweetwood

... because I'm cooking now!

Peach cake

Торт з персиками

Земна куля невпинно крутиться, літо моє наповнене несподіваних проектів, фотографії залежались у архівах і сьогодні хочеться поділитись новеньким. Отже, персиковий торт!

Неймовірно цікава скоринка у нього - смачна і така по-домашньому "затишна" ^_^ От завдяки ній цей персиковий торт поповнив мій перелік рецептів, які хочеться повторити. Ну і, звісно, пройшов випробування моїми домашніми критиками) Проготовані персики тануть у роті - готуйте більше. Якщо залишаться - можна подати додатково зі шматком торта.

Сміливо кладіть замість персиків м'які груші, сливи, абрикоси. Провали виключені!

922-image.jpeg2758-image.jpeg

Торт з персиками
Інгредієнти:

6 персиків, 125 г вершкового масла, 200 г цукрової пудри, 2 яйця, 125 г борошна, 1 ч.л. розпушувача.

Приготування:

Духовку розігріваємо до 150°C. Форму змащуємо вершковим маслом.

Половинки персиків без кісточок кладемо в каструльку, заливаємо сумішшю з 4 столових ложок води і 3 столових ложок цукру. Кладемо на маленький вогонь і тушкуємо до м'якості.

Вершкове масло розтираємо із цукровою пудрою, всипаємо борошно та розпушувач, до отриманої маси додаємо збиті яйця.

Персики викладаємо у форму, поверх викладаємо тісто (власне, "викладаємо", бо воно доволі густе; і не покриє персики повністю), і випікаємо 25-30 хвилин.

4701-image.jpeg

Розповісти друзям:

comment

Сучасні десерти і торти такі вишукані і смачні, але деколи так хочеться таких домашніх, який цей)) Печу!

Leave a reply

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя