Sweetwood

... because I'm cooking now!

Гарбузовий тарт

Сонячний американський гарбузовий пиріг для тих, хто любить цей овоч в усіх його проявах. Регулюйте порцію цукру на свій смак, у рецепті вказана, як на мене, максимальна кількість. Особливо тішуся кольором - не сподівалась такого яскравого, просто меджик в цю похмуру погоду. Нам засмакував холодним наступного дня навіть більше. Насолоджуйтесь готуванням та частуванням ;)

380-IMG_6787.JPG6135-IMG_6798.JPG5227-IMG_6793.JPG

Гарбузовий пиріг
Інгредієнти:

200 г борошна, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 400 г гарбуза, 100 г цукру, 100 мл жирних вершків/сметани, ванільний цукор, кориця, сіль.

Приготування:

У великій мисці змішуємо просіяне борошно та сіль. Додаємо розмякле масло і перетираємо масу руками. Далі додаємо яйце, замішуємо тісто, загортаємо у плівку та кладемо на півгодини до холодильника.

Тим часом, чистимо гарбуз, нарізаємо на шматки і, додавши трішки води, тушкуємо поки вся рідина не випарується. Це займе приблизно 20хв.

Змащуємо форму маслом і духовку нагріваємо до 190С.

Блендером подрібнюємо м'якоть до однорідної маси.

Виймаємо і розтачуємо тісто. Викладаємо у невисоку форму, наколюємо виделкою і випікаємо 10-15хв.

Поки печеться основа гарбузове пюре збиваємо з яйцем, цукром, сметаною та спеціями (кориця, ванільний цукор, дрібка солі). Потім виливаємо все у форму з тістом і випікаємо ще приблизно 45хв.

3744-IMG_6775.JPG

Розповісти друзям:

Leave a reply

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя