Sweetwood

... because I'm cooking now!

Posts Tagged with brownie

Шоколадне брауні з малиною

3225-image.jpeg4468-image.jpeg2006-image.jpeg7023-image.jpeg

Я є, я нікуди не пропала)) Я є з рецептом "не в тему". "Які малини у листопаді?" - скажете ви мені))

Залежався він в мене ще з кінця літа. Малини ж можна чимось замінити (сушені вишні?) і от ви своїм досвідом в коментарях зі мною і поділитесь.

Рецепт фантастичний. Тісто на основі оливкової олії. І смакував нам не з чаєм/кавою/свій варіант, а з темним пивом!

Солодке з пивом - то моє останнє кулінарне відкриття. Трапилась з нами цікава подорож з не менш цікавими знайомствами і відкриттям нових місць. А пригощали в Квасах "Темною Ципою" з тортом! Щось карамельно-маково-шоколадне. Фантастика! Я і до цього рецепту доберусь, а наразі альтернатива - шоколадне брауні з малинками.

Насолоджуйтесь фото, вдихайте аромат шоколаду, готуйтесь до нового марафону печива різдвяного і не тільки ;)

Шоколадне брауні з малиною
Інгредієнти:

склянка свіжої малини, 2 великих яйця, 1/4 склянки оливкової олії extra virgin, 200 г шоколаду, 3/4 склянки цукру, 1/4 склянки борошна, 2 ч.л. какао, 1/4 ч.л. пекарського порошку, 1/4 ч.л. солі.

Приготування:

Духовку розігріваємо до 180°C. Форму вистилаємо пекарським папером. І форму, і папір змащуємо маслом.

На паровій бані на малому вогні у мисці середнього розміру розігріваємо олію і шоколад, помішуючи поки шоколад повністю не розтопиться.

Знімаємо з вогню і вмішуємо цукор. По одному додаємо яйця і збиваємо поки суміш не стане блискучою і однорідною. Наостанок додаємо борошно, какао, пекарський порошок, сіль і вимішуємо до однорідності.

Готове тісто викладаємо у форму і зверху посипаємо малиною, злегка їх вдавлюємо. Випікаємо 15 хв. Брауні пропечеться, але залишиться вологим всередині.

9886-image.jpeg...

Розповісти друзям:

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя