Sweetwood

... because I'm cooking now!

Posts Tagged with crumble

Blueberry and apple CRUMBLE

В пошуках рішення, що ж зробити з тими чорницями, так щоб нікому не віддати, не заморозити і з'їсти не банально сирі)) А приготуємо крамбл! Це дуже швидко і дууууже смачно! Запечені ягідки під шкіркою тіста з крихт (тому й назва "крамбл"). Максимум вітамінок для здоров'я і мінімум калорій (я точно не рахувала).

Полуниці, чорниці, груші, яблука, ожина, малина, сунички, ревінь... Все підійде для цього рецепту. Можна використовувати заморожені ягоди. Лише кількість цукру в начинці підібрати до смаку.

Blueberry and apple crumbleBlueberry and apple crumble 2Blueberry and apple crumble 3Blueberry and apple crumble 4Blueberry and apple crumble 5 ...

Розповісти друзям:

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя