Sweetwood

... because I'm cooking now!

Posts Tagged with galette

Apricot galette

8914-image.jpeg

Сьогодні ще один універсальний рецепт. Адже тісто завжди можна тримати при запасі у морозильнику, а абрикоси замінити буквально будь-якими ягодами. І навіть приготувати не солодкі галети, бо тісто наше без цукру!

Тішусь, що цього літа можу випробувати і поділитись значно більшою кількістю рецептів. І надихнути багатьох готувати у себе на кухні. Вибирайте найкращі сезонні продукти на місцевих ринках і насолоджуйтесь ^_^

...

Розповісти друзям:

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя