Sweetwood

... because I'm cooking now!

Posts Tagged with rhubarb

Strawberry and rhubarb pies

Strawberry and rhubarb pie

9438-image.jpeg1300-image.jpeg2950-image.jpeg5300-image.jpeg4256-image.jpeg708-image.jpeg8030-image.jpeg

Пиріг з полуниць та ревеню
Інгредієнти:

упаковка замороженого листкового тіста (500г), 4 стеблини ревеню, жменя полуниць, склянка цукру, не повна ст. л. крохмалю

Приготування:

Духовку розігріваємо до 180°C. Форму (у мене дві форми d=15см) змащуємо і посипаємо борошном.

1/2 тіста розтачуємо і викладаємо у форму.

Ревінь почистили, нарізали, додали полуниці, цукор, крохмаль і перемішали. Викладаємо ничинку у форму.

І тут починається найцікавіше. Адже решту тіста теж можна розтачати, викласти поверх начинки, прищепити краї, наколоти, промастити збитим яйцем, посипати цукром, спекти і з'їсти. Але ні! Бо той верхній шар тіста можна таки перетворити на мистецький проект (і заночувати коло нього)))

Виходить соковито, нижній шар ціленький (не розмочується від начинки). З кількістю цукру обережно - не весь ревінь страшенно кислий....

Розповісти друзям:

Із любові до сирого тіста і заварного крему почалася моя дружба з пекарством. Кілограми рогаликів та сухариків з бабцею і сотні еклерів з мамою... І завжди я поряд, щоб облизати ложку))

Випічка і десерти не є базовими потребами у харчуванні. Тому сам процес — це розвага, яка приносить радість.

Апетитні аромати, від яких можна зомліти, і безкінечна імпровізація — те, що подобається мені зараз.

Якщо у вас вдома завжди є яйця, борошно, масло і молоко, цей блог для вас.

Надя